Al twintig edities zorgt Scare Me voor kippenvel en ijzingwekkende ervaringen in Almere. Ter gelegenheid van deze jubileumeditie worden twee nieuwe spookhuizen en een volledig vernieuwd buitengebied geïntroduceerd. Het evenement, dat vorig jaar de award voor ‘Beste Acteurs van de Benelux’ ontving op het Scare Event in Hellendoorn, belooft bezoekers dit jaar een onvergetelijke horrorervaring.

Nieuwe attracties en verbeterde belevingen

Het hoogtepunt van dit jaar is het spookhuis ‘Maga Rapta’, een intense belevenis met een heksenthema. Voor het eerst is er een adviesleeftijd van 16 jaar en ouder voor dit huis. De voorkant van “Maga Rapta” zal herkenbaar zijn voor frequente bezoekers die eerder “The Ride” hebben ervaren, maar de binnenkant is volledig vernieuwd. Bezoekers worden uitgedaagd om in dit spookhuis te blijven tot de heksen hen laten gaan. “Een ontsnapping uit het huis en aan de acteurs is niet gemakkelijk… Je zit in dit huis, je blijft in dit huis en je komt er pas uit als de heksen het willen,” aldus organisator Perry Mulder.

Naast een nieuw doorloophuis is ook de interactieve beleving ‘Kill It’ grondig vernieuwd. Waar bezoekers eerder jongleerballen moesten zoeken tussen wilde clowns, worden ze in ‘Kill It – The Final Game’ uitgedaagd om verschillende puzzels op te lossen terwijl ze opgejaagd worden door de clowns. Deze nieuwe uitdaging is ontworpen om zelfs de meest doorgewinterde horrorfans te verrassen.

Daarnaast heeft het Scare Me-team voor deze editie een volledig nieuw buitengebied gecreëerd, genaamd ‘Area 57’, een knipoog naar het adres van Scare Me. Maar laat je niet misleiden door de naam—dit is het enige luchtige aan het gebied. ‘Area 57’ is een angstaanjagend terrein vol hindernissen en ´creepy crawlers´ waar bezoekers zich een weg doorheen moeten banen.

Twintig edities innovatie en creativiteit

Scare Me heeft de afgelopen twintig edities zijn reputatie opgebouwd door voortdurend te vernieuwen en bezoekers steeds weer te verrassen. Regelmatig worden nieuwe elementen of huizen geïntroduceerd om het evenement fris en spannend te houden, wat het tot een must-see maakt voor zowel nieuwe bezoekers als trouwe fans.

Het evenement en de verschillende huizen zijn de afgelopen jaren meermaals genomineerd voor verschillende prijzen. De acteurs, make-up en het creatieve ontwerp van de huizen van dit evenement vallen op, ook internationaal. Zo ontving Scare Me onder andere de prijs voor ‘Beste Maze’ in 2020 voor het huis “Writers Block” en won het vorig jaar de award voor ‘Beste Acteurs’ op het Scare Event.

Praktische informatie

Van 1 november tot en met 30 november kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in zes verschillende spookhuizen. De deuren openen om 19:30 uur en de spookhuizen zijn toegankelijk van 20:00 tot 23:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website en aan de deur.

  • Locatie: Steiger 57, 1351 AD, Almere-Haven
  • Leeftijd: Adviesleeftijd vanaf 16 jaar (zonder ouderlijk toezicht)
  • Prijs: Early bird tickets zijn beschikbaar voor €32,95 tot 15 september. Daarna kost een ticket €36,66 online en €45,- aan de deur. Een ticket geeft toegang tot alle spookhuizen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.