Thule introduceert met trots de nieuwste toevoeging aan de Thule-familie: Thule autostoeltjes! Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en uitzonderlijk comfort, bieden deze autostoeltjes de ultieme gemoedsrust voor ouders en hun kleintjes. Of het nu gaat om de allereerste rit of de dagelijkse avonturen, Thule autostoeltjes zijn ontworpen om elke reis veilig, stijlvol en zorgeloos te maken.

Thule introduceert premium modulair autostoelsysteem dat de lat hoger legt

Thule, bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten, lanceert een nieuw modulair systeem voor autostoelen. Het systeem bestaat uit een ISOFIX-autostoelbasis, een babyzitje en een peuterzitje en voldoet aan de strenge Europese i-Size normen. Met deze introductie betreedt Thule niet zomaar de autostoelmarkt, maar brengt het een product dat de verwachtingen ver overstijgt.
Het systeem heeft zelfs de zeer veeleisende Zweedse plus test doorstaan, wat benadrukt hoe serieus Thule veiligheid neemt. Het merk biedt ouders hiermee de mogelijkheid om hun kinderen op een veilige en comfortabele manier mee te nemen op elk avontuur, van de eerste ritjes tot dagelijks gebruik.

Ontworpen met inbreng van ouders

Door goed te luisteren naar de zorgen, feedback en wensen van ouders over bestaande autostoelen, heeft Thule een product gecreëerd dat uitblinkt waar anderen tekortschieten. Deze nieuwe autostoeltjes combineren de strengste veiligheidsnormen met praktische oplossingen, waardoor ouders en kinderen optimaal comfort en veiligheid ervaren tijdens elke rit. Met deze lancering zet Thule opnieuw de standaard in autostoelinnovatie.

Een innovatief, gemakkelijk autostoelsysteem

Thule pakt de veiligheidszorgen van ouders aan met de innovatieve Thule Alfi ISOFIX-basis. Deze basis is ontworpen voor eenvoudige installatie en biedt directe feedback, zodat je altijd weet of de installatie correct is en je kind veilig kan reizen.
Met gepatenteerde oplossingen maakt de basis de interface intuïtief en het bevestigen van het autostoeltje bijzonder eenvoudig, ongeacht de hoek. Dit is vooral belangrijk voor babyautostoelen, omdat het de slaap van je baby niet verstoort. Daarnaast geeft de basis duidelijke audiovisuële feedback bij een correcte bevestiging, zodat ouders gerust kunnen zijn dat hun kind optimaal beschermd is.

Een modulair systeem dat meegroeit met het kind

Thule Maple baby autostoeltje

Het Thule Maple autostoeltje is een gebruiksvriendelijk autostoeltje die eenvoudig te installeren is en is uitgerust met verbeterde veiligheidskenmerken, waaronder geïntegreerde zijwaartse impactbescherming. De stoel biedt optimaal comfort voor je baby en kan zowel in de kinderwagen als thuis in ligstand worden gebruikt.
  • Thule Maple baby zitje: verkrijgbaar in midden blauw, licht grijs en zwart

Thule Elm peuter autostoeltje

Het Thule Elm autostoeltje biedt ook uitstekend comfort voor je kind, met een strak design en dezelfde verbeterde veiligheidskenmerken als het babyautostoeltje.
  • Thule Elm kinder zitje voor peuters:verkrijgbaar midden november, 360 graden draaiend

Thule Alfi ISOFIX autostoelbasis

De Thule Alfi basis kan worden gebruikt met zowel de Thule Maple babyautostoel als de Thule Elm peuterautostoel, zodat je kind de bescherming krijgt die het nodig heeft tijdens de belangrijkste jaren van zijn leven.

Moeiteloos reizen

Ervaar zorgeloos reizen met de Thule Maple babyautostoel. Of je nu van huis vertrekt of op je eindbestemming aankomt, koppel de stoel eenvoudig aan onze bekroonde kinderwagens met een adapter en creëer zo een compleet 3-in-1 reissysteem.

Beeld: Thule, via perscontact

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.