Het LEGO Harry Potter ideeënboek is een schatkamer voor fans van zowel de magische wereld van J.K. Rowling als van LEGO-bouwers. Dit boek biedt een mix van fantasie en creativiteit, en is speciaal ontworpen voor degenen die hun LEGO-collectie willen uitbreiden met originele Harry Potter-bouwwerken. Met tal van bouwideeën, tips en inspiratie, is het een onmisbare gids voor elke tovenaarsleerling en LEGO-liefhebber die de magie van Zweinstein en de omliggende wereld wil herbeleven.

Bouw je favoriete plekken en momenten uit de Harry Potter-films en -boeken na: van de bewegende trappen van Zweinstein tot aan Perron 9¾ en het Verboden Bos. Of ga aan de slag met talloze ideeën voor toverachtige spullen waar je echt mee kunt spelen.

Maak een Sorteerhoed voor op je boekenplank, een bewegend portret voor aan de muur en je eigen toverstok voor in je hand. Of zet een Harry Potter-bordspel in elkaar dat je echt kunt gebruiken… Met meer dan 200 ideeën is dit hét LEGO boek voor fans van Harry Potter en de Wizarding World.

Hannah Dolan | ISBN 9789493356023 | 8+ | 24,99 

Het belang van creativiteit en verhalen

Wat dit ideeënboek echt uniek maakt, is de nadruk op creativiteit en verhalen vertellen. Het biedt niet alleen bouwinstructies, maar stimuleert fans om hun eigen verhalen te bedenken binnen de Harry Potter-wereld.

WINNEN!

Wij mogen 2 exemplaren weggeven! Laat hieronder weten voor wie je meedoet. Op 26 oktober ontvangen de winnaars een mail.

28 gedachten over “LEGO Harry Potter ideeënboek

  1. Hier een gezin vol Potterheads. Zelfs onze 9-jarige is nu door de magie gegrepen en is druk bezig met het lezen van de boeken. De eerste HP Lego heeft hij laatst gekregen, een klein zakje van Draco. Maar we willen natuurlijk het liefst heel Zweinstein en omstreken bouwen, dus ik waag vooral voor hem (maar stiekem ook een beetje voor mezelf) een gokje!

  2. Wat enorm leuk, ik doe mee voor mijn zoontje en mijzelf. Hij is sinds kort dol op LEGO en dit is het enige waar hij zich echt lang op kan concentreren. En mama is een echte Harry Potter fan, dus dit zal voor veel quality time momentjes gaan zorgen.

  3. Leuk voor mijn zoon. Hij is nu net begonnen met de boeken van Harry Potter, en hij houdt nog steeds van LEGO. Hier kan hij vast leuke ideeën uit opdoen.

  4. Super leuk! Ik doe mee voor al mijn kleinkinderen (6). Dan kunnen ze samen met opa en oma (wij dus) met de oude lego van hun papa’s en mama’s en nieuwe lego van ons heerlijk de hele dag bouwen. (En krijgen wij heeeeel veel ideeën voor sinterklaas cadeautjes dit jaar 😉 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.